Hanko

KIINTEISTÖ OY BULEVARDI 8

Kiinteistökomppania Oy hankki vuonna 2004 Hangon vanhan poliisitalon. Kuuden vuoden vuokrauksen jälkeen muunsimme vuonna 2010 kiinteistön sisätilat hotelliksi.

Hotelli avattiin kesäkuu 2010.  Hotellin toimintaa veti Hangon Eväs ja Majoitus Oy Hotel B8 nimellä syksyyn 2014 jonka jälkeen hotellin sisustus uudistettiin ja toimii nykyään nimellä Hotel Bulevard NorPol Event Makers Oy:n käsissä joka toimii hotellitoiminnan vetäjänä. www.hotelbulevard.fi

Kivitalo on rakennettu 1960-luvulla ja remontissa halusimme säilyttää osan poliisitalon yksityiskohdista esim. vanhat sellit on muunnettu hotellihuoneiksi. Hotellissa on myös 13 yksilöllistä designhuonetta jonka sisustus on suunnitellut ja toteuttanut Inredningslabbet Oy Ab. Remontin on toteuttanut Bk Rakennuskomppania Oy. Hotellissa nykyään myös aulabaari nimeltä Bar Komisar sekä toisessa kiinteistössä toimiva Villa Flora hotelliasunnot jotka myydään Hotel Bulevardin kautta.

 

Sijainti: 

Hotel Bulevard

Bulevardi 8

10900 Hanko

www.hotelbulevard.fi

Isännöitsijä: Papper & Hus

 

 

FASTIGHETS AB BOULEVARDEN 19

Hangon yhdeltä keskeiseltä kadulta Kiinteistökomppania Oy hankki vuonna 2004  Hangon vanhan postitalon. Talo on yksi Hangon vanhimmista taloista. Tämä kaunis puutalo on ollut aikoinaan Karjaan postikonttori joka on vuonna 1873 tuotu Hankoon ns. rajapostikonttoriksi. Sisäpihalla sijaitseva pikkutalo on tuotu todennäköisesti myös Karjaalta samoihin aikoihin ja on toiminut talonmiehen asuntona. Rakennukset edustavat kaupungin vanhinta säilynyttä rakennuskantaa ja päärakennuksen käyttötarkoitus on säilynyt alkuperäisenä vuoteen 2010 asti jonka jälkeen postin myymälä suljettiin Hangossa ja postin palvelut siirrettiin R-Kioskin myymälään.

Vuonna 2014 sisäpihan tontille on rakennettu uudisrakennus Bab Hangon Postvillan jonka julkisivu on vaalea harmaasininen vaakaponttilauta ja yksityiskohdat yhdistelmä vanhaa ja uutta. Talo istuu hyvin yhteen alkuperäisten kanssa ja keskelle jää yhdistetty piha-alue viheristutuksineen.

Bulevarden 19

 

Sijainti:

Bulevardi 19

10900 Hanko

Isännöitsijä: Peter Rehnberg – asuhyvin(a)bobra.fi , www.bobra.fi

 

 

KIINTEISTÖ OY RATAKATU 5

Vuonna 2007 lopulla tarjoutui mahdollisuus ostaa Rakennushallituksen rakennuttama vuonna 1991 valmistunut Hangon Teletalo Ratakadulla. Kiinteistö on rakennettu liiketoimintaa varten ja tiloissa on alusta lähtien toiminut Telia Soneran lisäksi myös telealan myymälä. Tällä hetkellä myös muita vuokralaisia muun muuassa Kårkulla Samkommun.

 

Sijainti:

Ratakatu 5

10900 Hanko

Isännöitsijä: Papper & Hus