Yrityskuva

Palvelu tänään

Kiinteistökomppania Oy on kiinteistöjalostus yhtiö jolla on yli 20 vuoden kokemus vanhojen rakennusten kunnostamisesta ja edelleen myynnistä ja vuokrauksesta. Kiinteistökomppania tarjoaa hallinnointipalvelut kiinteistön omistajille sekä hoitaa itse omistamat kiinteistöt Länsi-Uudellamaalla. Pääasiallinen toiminta tapahtuu kahdella kielellä Loviisa-Hanko akselilla.

Kunnioitus vanhoja rakennuksia kohtaan sekä intohimo luodan käyttäjäystävällisiä sekä kauniita asuin- ja liike ympäristöjä on ohjannut sijoitus- ja kunnostus hankkeitamme.

Kiinteistökomppania Oy antaa vuokralle sekä liike- että asuinhuoneistoja. Vuokranantajan haluamme luoda hyvän yhteistyön vuokralaisten kanssa. Yhtenä päämääränä on ollut tukea erityisesti pienyrittäjyyttä.

Lisäksi tarjoamme nykyään myös sisustussuunnittelua Innelabb toiminimen kautta.

Historia

Toiminta alkoi vuonna 1998 kun Paul Nyberg ja Mikael Renlund kumppaneineen ostivat ensimmäisen yhteisen restauroitavan kohteen Tammisaaresta, Kuningattarenkadulta 4. Kiinteistö oli suojelukohde, kaksi 1700-luvulta peräisin olevaa puutaloa, joihin aluksi ajettiin pienoistraktorit sisään ja tyhjennettiin lahonneista materiaaleista. Museovirasto valvoi.

Kiinteistökomppania Oy:n toiminta on aina ollut kiinteistö jalostamista: alkuvuosina restaurointi, korjausrakentaminen ja saneeraus. Myöhemmin kuvaan on tullut myös uudisrakentaminen sekä kiinteistön pitkäaikaista hallintaa.

Toiminta on nykyään juridisesti jaettu kahtia: Bk Rakennuskomppania Oy kunnostaa ja rakentaa myydäkseen ja Kiinteistökomppania Oy omistaa vuokratakseen.

KIINTEISTÖKOMPPANIAN ARVOT:

Iän kunnioittaminen.

Säästä ja uusiokäytä mitä voit.

Lajittele. Investoi oikein.

Minimoi kustannukset.

Riski on välttämätön.

Vältä tappioita.

Vaali huolella omaisuutta joka vain hetken tässä maailmankaikkeudessa on hallinnassasi.

Arvosta elämää.